Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

építőipari és díszítőművészeti okj-s szakképzés

kifejezésre
1

Építőipari és díszítőművészeti okj-s szakképzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Építőipari és Díszítőművészeti Szakképző Iskola

  Építőipari és Díszítőművészeti Szakképző Iskola - Építőipari és díszítőművészeti okj-s szakképzés - Tudakozó.hu Építőipari és Díszítőművészeti Szakképző Iskola - Építőipari és díszítőművészeti okj-s szakképzés - Tudakozó.hu Építőipari és Díszítőművészeti Szakképző Iskola - Építőipari és díszítőművészeti okj-s szakképzés - Tudakozó.hu

  1149 Budapest, Várna u. 21/b

  Kezünk nyomán épül, szépül az ország!
  Iskolánk, az Építőipari és Díszítőművészeti Szakképző Iskola, a főváros egyik legnagyobb középfokú oktatási intézménye, melynek tevékenysége az építőipari szakképzés területén szinte egyedülállóan sokrétű.
  Iskolánkat 1958-ban alapította a volt Munkaügyi Minisztérium, valamint az Építésügyi Minisztérium. A képzés az első tanévben hat szakmában tíz osztállyal, 350 tanulóval indult. 17 fős tanári és 20 fős szakoktatói gárda biztosította a diákok képzését. Harminc év múlv...


  Részletek