Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

acélszerkezet megmunkálás

kifejezésre
1

Acélszerkezet megmunkálás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft

  Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft - Acélszerkezet megmunkálás - Tudakozó.hu Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft - Acélszerkezet megmunkálás - Tudakozó.hu

  3021 Lőrinci, Herédi u.050/16 hrsz

  Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft, 2003-ban alakult. Az alapítást megelőzően
  1988-tól, a vezetés egyéni vállalkozás formában az ingatlanépítés és acélszerkezet gyártás területén szerzett tapasztalatokat.
  A cég székhelye a Pest megyei Kartal település, telephelye a Heves megyei Lőrinci város ipari parkjában van.
  A telephely kiválasztásánál fő szempontunk volt a jó megközelíthetőség. Az M3-as autópályáról mind a Pest megyéből, mind a Heves megyéből érkezők gyorsan és jól elérhetik üzemünket.
  ...


  Részletek
 • 2. Fémszerkezet Építő és Szerelő Kft.

  Fémszerkezet Építő és Szerelő Kft. - Acélszerkezet megmunkálás - Tudakozó.hu Fémszerkezet Építő és Szerelő Kft. - Acélszerkezet megmunkálás - Tudakozó.hu Fémszerkezet Építő és Szerelő Kft. - Acélszerkezet megmunkálás - Tudakozó.hu Fémszerkezet Építő és Szerelő Kft. - Acélszerkezet megmunkálás - Tudakozó.hu Fémszerkezet Építő és Szerelő Kft. - Acélszerkezet megmunkálás - Tudakozó.hu Fémszerkezet Építő és Szerelő Kft. - Acélszerkezet megmunkálás - Tudakozó.hu Fémszerkezet Építő és Szerelő Kft. - Acélszerkezet megmunkálás - Tudakozó.hu Fémszerkezet Építő és Szerelő Kft. - Acélszerkezet megmunkálás - Tudakozó.hu Fémszerkezet Építő és Szerelő Kft. - Acélszerkezet megmunkálás - Tudakozó.hu Fémszerkezet Építő és Szerelő Kft. - Acélszerkezet megmunkálás - Tudakozó.hu Fémszerkezet Építő és Szerelő Kft. - Acélszerkezet megmunkálás - Tudakozó.hu Fémszerkezet Építő és Szerelő Kft. - Acélszerkezet megmunkálás - Tudakozó.hu Fémszerkezet Építő és Szerelő Kft. - Acélszerkezet megmunkálás - Tudakozó.hu Fémszerkezet Építő és Szerelő Kft. - Acélszerkezet megmunkálás - Tudakozó.hu

  4405 Nyíregyháza, Lomb u. 16.

  Cégjegyzékszám: 15 09060104.
  Alapítás: 1989.
  Tanúsítás: MSZ EN ISO 9001:2009, DIN 18800.
  Export országok: Németország.
  Képviselt cégek: LINDAB.
  Munkaidő H-P: 6:00-16:00.

  A Fémszerkezet Kft. Kelet-Magyarország egyik meghatározó könnyűszerkezet-építő cége.
  Fő tevékenységi körünk acélszerkezetek tervezése, gyártása, illetve acél- vagy vasbeton-szerkezetű épületek fővállalkozása és generál kivitelezése, amelyet kiegészít technológiai berendezések, acél nyílászárók, kémények valamint egyéb lakatos ...


  Részletek
 • 3. Ruukki Tisza Zrt.

  Ruukki Tisza Zrt. - Acélszerkezet megmunkálás - Tudakozó.hu

  5100 Jászberény, Sportpálya u. 1.

  Az Aprítógépgyár az ország egyik legnagyobb általános gépgyártója.


  Részletek
 • 4. Fémszerkezetgyártó és Szerelő Bt.

  6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth L. u. 26/b.

  Vállalatunk fő tevékenységébe tartoznak: acélszerkezet-, fémszerkezet-, élelmiszeripari tartályok gyártása. Csővezetékek szerelésével is foglalkozunk.


  Részletek
 • 5. Inox és Réz Bt.

  7691 Pécs, Hirdi út 44.

  Az építőipar és a borászat a főtevékenységünk, valamint segédberendezések (tartályok, hordók) gyártása, forgalmazása.


  Részletek
 • 6. Kunferr Acélszerkezeti Kft.

  5310 Kisújszállás, Kossuth L. u. 16-20.

  Cégünk gépalkatrészekkel és acélszerkezetekkel foglalkozik.


  Részletek
 • 7. Awiszer Bt.

  6100 Kiskunfélegyháza, Liget u. 25.

  Fő tevékenységi körünkhöz tartozik az acélszerkezetgyártás, ezen kívül élelmiszeripari és egyéb gépgyártással is foglalkozunk.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak