Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

acélszerkezet szemcseszórása

kifejezésre
1

Acélszerkezet szemcseszórása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Balázs Gépgyártó és Lemezmegmunkáló Kft.

  5000 Szolnok, Panel u.1/b.

  Vállalkozásunk egyedi környezetvédelmi és ipari gyártó berendezések tervezésével és gyártásával, valamint lemezmegmunkálással foglalkozik.  \x09


  Részletek
 • 2. Rollecate Kft.

  7054 Tengelic, Kossuth L. u. 131.

  A Rollecate Kft. nagy gonddal tervezett, előállított és ellenőrzött a növekvő bűnözésnek ellenálló, robbanás-, törés-, golyóálló, a szigorodó tűzbiztonsági előírásoknak, a nemzetközi normáknak megfelelő minőségi hőhidas és hőhídmentes profilokból összeszerelt acél nyílászárókat gyárt.


  Részletek
 • 3. Híd 99 Kft.

  2459 Rácalmás, Móricz Zs. u. 34.

  1988 óta működik vállalkozásunk. Az egész országban, illetve a környező országokban vállalunk munkát. Kérésre referenciát adunk.


  Részletek
 • 4. KLEIN Kft. Magyarország

  2500 Esztergom-Kertváros, Basa u. 1.


  Részletek
 • 5. Alukonstrukt Kft.

  6728 Szeged, Budapesti út 8.

  Tevékenységi köreink: generálkivitelezés, tervezés, acélszerkezetek szemcseszórása, acélszerkezetek gyártása, alumíniumszerkezetek gyártása, elektrosztatikus porszórás.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak