Automatikus bejelentkezés
belépés

Akvi-Patent Fővállalkozási és Gépészeti Zrt.

Besenyszög
5071 Kigyós major Pf. 10

fax: 56/487-076
telefon: 56/487-012
telefon: 56/487-025
e-mail: email@akvipatent.hu
telefon: 56/487-227

Weboldal: http://www.akvipatent.hu

Cégleírás:
Az AKVI-PATENT Zrt. története 22 évre nyúlik vissza. Ez alatt az idő alatt töretlen fejlődésen ment keresztül.

Fő tevékenységi köre a víz- és szennyvíztisztítás, amelyhez gépészeti berendezéseket gyárt. A két évtizedes munka során szakmai elismerésre tett szert a víz- és szennyvízipar gépeinek, berendezéseinek kifejlesztésében és alkalmazásában.

Az AKVI-PATENT töretlen sikerének kulcsa az elmélyült szakmai munkára vezethető vissza. A gyártmányok, berendezések tervezésénél, továbbfejlesztésénél a gyártási és üzemelési tapasztalatok is felhasználásra kerülnek. Gyártáshoz szükséges géppark is folyamatosan bővül, megújul. A színvonalas gyártási kultúrát a lemezmegmunkálás területén CNC lézervágó, plazmavágó és élhajlító biztosítja. A forgácsolási feladatokat CNC vezérlésű megmunkáló központtal és esztergapaddal szolgálja.
A korszerű víz- és szennyvízipari gépek magas színvonalú folyamatirányítással vannak ellátva. Szellemi tőke hozzáadásával a gépek egy egységes komplexumként, az irányítástechnikai adottságaikkal, folyamatirányítás megoldásaival olyan színvonalon jelennek meg, amely az Európai Unióban alkalmazott megoldásokkal versenyképes.

A cég tevékenysége kiterjed a gépészeten túli fővállalkozási területre is, a komplex megvalósításhoz a mély- és magasépítési feladatokat is elvégzi. A komplex vállalkozás lehetőségeit kihasználva, a gépészet és a tisztítástechnológia harmonizálását szolgáló gyors innovációs lépésekkel valósítja meg a gépi berendezéseket.

Többféle minősítő vizsgával rendelkezik, mind személyre szólóval EN 287 (hegesztőminősítések), mind pedig a gyártócsarnokra EN 729-2 vonatkozóan. A jó minőséget garantáló minőségbiztosítási rendszer az ISO 9001 1996. decembere óta tanúsított a német TÜV CERT által. 2000-ben megszerezte az ISO 14001-es környezetközpontú irányítási rendszer auditot is.

Az AKVI-PATENT Zrt. sikere nagyban összefügg azzal, hogy a kollégák összetartó csapatban dolgoznak.
A szoros baráti viszonyokat fokozandó, a telephely szomszédságában kiépített egy horgásztavat, kiegészítve egy aktív pihenésre alkalmas komplexummal, teniszpályákkal, sportpályával és edzőteremmel.

Az AKVI-PATENT Zrt. távlati fejlesztési elképzeléseiben nem tervez változást, továbbra is a víz- és szennyvíztisztítás gépeinek, berendezéseinek európai színvonalú előállítására és terjesztésére törekszik és ezzel hozzájárul a természeti környezet értékeinek megőrzéséhez.

Kulcsszavak: acélszerkezet , CNC gép , csőszerelés , élhajlító , elzáró szerelvény , fémipar , fémszerkezet , homokfogó , iszapvíztelenítő , keverő , környezetvédelem , környezetvédelmi berendezés , lézervágó , plazmavágó , rács , szállítócsiga , szennyvíztechnológia , szennyvíztisztító berendezés , tartály , tisztító berendezés , vegyszeres tiszító rendszer , víztisztítás , víztisztítási technológia

Akvi-Patent Fővállalkozási és Gépészeti Zrt. fotók

Akvi-Patent Fővállalkozási és Gépészeti Zrt. - Tudakozó.hu Akvi-Patent Fővállalkozási és Gépészeti Zrt. - Tudakozó.hu Akvi-Patent Fővállalkozási és Gépészeti Zrt. - Tudakozó.hu Akvi-Patent Fővállalkozási és Gépészeti Zrt. - Tudakozó.hu Akvi-Patent Fővállalkozási és Gépészeti Zrt. - Tudakozó.hu Akvi-Patent Fővállalkozási és Gépészeti Zrt. - Tudakozó.hu Akvi-Patent Fővállalkozási és Gépészeti Zrt. - Tudakozó.hu Akvi-Patent Fővállalkozási és Gépészeti Zrt. - Tudakozó.hu Akvi-Patent Fővállalkozási és Gépészeti Zrt. - Tudakozó.hu Akvi-Patent Fővállalkozási és Gépészeti Zrt. - Tudakozó.hu