Automatikus bejelentkezés
belépés

Weinberg 93 Építő Kft.

Sárospatak
3950 Malomkőgyár u. 7

telefon: 47/511-040
e-mail: weinberg93@weinberg93.hu
fax: 47/313-807

Weboldal: http://www.weinberg93.hu

Cégleírás:
A Weinberg 93 Kft. vasbeton és acélváz szerkezetű csarnokok és épületek tervezésével és teljeskörű kivitelezésével foglalkozik.

Ha velünk vág bele építkezésébe meg fogja tapasztalni, hogy a Weinberg több mint egy jól felépített üzleti vállalkozás.
A Weinberg egy erős szövet, amelyet István karizmatikus egyénisége szőtt.
István mentalitása és dinamizmusa átragadt minden kollégára, akiknek ez életük részévé vált, és ha a helyzet úgy kívánja képesek többet megtenni érte, mint amire a munkaszerződésük kötelezi őket.
Ez a fejlődés titka és a működés motorja.
Megtanultuk, hogy nincs lehetetlen. Nincsenek vesztett helyzetek, és már számtalanszor bebizonyosodott, hogy ha közösen hisszük a célt a lehetetlennek látszó feladat is megvalósítható.
Ennek az alapja, hogy a munkának értéke van. A jó munkát végző lakatos segédmunkás ugyanabban a megbecsülésben és figyelemben részesül, mint a legjobb fejlesztőmérnökünk. A cég lojális az alkalmazottaihoz és viszont. Ha valaki bajba jut, az élet bármely területén tudja, hogy számíthat az őt körülvevő kollégákra.
Ha minket választ, Ön is ennek a rendszernek a részévé válik. Az Ön sikere a Mi célunkká válik, amit megvalósítunk, mindegy mennyi energiát és munkát emészt is fel.

Kulcsszavak: acélszerkezet , acélszerkezet szerelés , acélszerkezet tervezés , ALCAN , csarnok , csarnoképítés , csarnoktervezés , engedélyezési terv készítése , építőipar , épületgépészet , épülettervezés, belsőépítészeti tervezés , GEBERIT , HAIRONVILLE , homlokzatburkolás , ipari csarnok , kiviteli terv készítése , látványterv , METECHNO , szerkezetépítés , THYSSEN , vízszigetelés

Weinberg 93 Építő Kft. fotók

Weinberg 93 Építő Kft. - Tudakozó.hu Weinberg 93 Építő Kft. - Tudakozó.hu Weinberg 93 Építő Kft. - Tudakozó.hu Weinberg 93 Építő Kft. - Tudakozó.hu Weinberg 93 Építő Kft. - Tudakozó.hu Weinberg 93 Építő Kft. - Tudakozó.hu