Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

fogászati lenyomatanyag

kifejezésre
1

Fogászati lenyomatanyag keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Front-dent Kft.

  1094 Budapest, Ferenc tér 5.

  A Front Dent Kft. 1995-ben az L+L Dental budapesti képviseleteként alakult, jelenlegi munkatársai az alapítástól számítva jelen voltak és részt vettek a piac kiépítésében.
  Első üzlethelyiségünk hamarosan kicsinek bizonyult, így Budapest más pontján is új üzletet nyitottunk. 2001-ben átvettük a Degussa Dental termékek értékesítését is.


  Részletek
 • 2. R-Dent Kft. Fogászati Szaküzlet

  8200 Veszprém, Széchenyi u. 1.

  On-line áruházunk kényelmes, hiszen bárhonnan, bármikor elérheto. Biztonságos, mert mindig tájékozódhatsz az aktuális árainkról, megrendelésedrol azonnal visszaigazolást küldünk, ahol ellenorizheted, hogy mit és mennyiért rendeltél. Minden termékünkre 100%-os visszafizetési garanciát vállalunk. Az áruházunkból történő rendelés gazdaságos, ugyanis árainkat a magyar piac ismeretében alakítjuk és folyamatosan, többlépcsos kedvezményrendszerrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

  Teljeskörű felnőtt és gyermek ...


  Részletek
 • 3. Movidental Kft.

  9200 Mosonmagyaróvár, Fő u 16

  Vállaljuk fogászati rendelők teljeskörű anyagellátását, illetve gépi felszerelését és karbantartását.


  Részletek
 • 4. Framident Med Kft.

  1035 Budapest, Vihar u. 18-28.

  Cégünk a fogászati és fogtechnikai termékek forgalmazására szakosodott, több termék forgalmazója. Filozófiája: minőségi áru, minőségi szolgáltatás, a szakma iránti odaadás. Cégünk a forgalmazott termékek nagy részét önállóan importálja 3 kontinensről. A termékek értékesítését több csatornán keresztül bonyolítja: személyesen, ill. óbudai üzletéből; válogatott viszonteladói csapata segítségével, hogy a termékek az ország minden szegletébe eljuthassanak. Fontos feladatának tekinti, hogy a fogorvosok és fogtech...


  Részletek
 • 5. MIN-DENT Bt.

  3530 Miskolc, Tizeshonvéd u. 21/B.


  Részletek
 • 6. Ferrokémia Vegyipari Szövetkezet

  1135 Budapest, Országbíró utca 65.

  Cégjegyzékszám: 01-02-051033. Alapítás: 1957. Foglalkoztatottak: 36 fő. Tanúsítás: ISO 9001:2000, ISO 14001:1997. Referenciák: COOP Hungary Zrt., PROVERA Magyarország Kft., PROFICOLOR Üzletlánc, VOLÁN vállalatok, Festéklánc Kft. Tagság: Kereskedelmi és Iparkamara, Magyar Iparszövetség.
  A Ferrokémia Vegyipari Szövetkezetet 1957-ben alapította 10 fő privát szektorban működő kisvállalkozó, különböző vegyipari termékek előállítására. A több telephelyen működő termelő egységek, korszerűtlen körülmények ...


  Részletek
 • 7. Sanitaria Fogászati Gyártó és Forgalmazó Kft.

  1024 Budapest, Rómer Flóris u. 34.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak